9.2.13

PASSEJADA PEL MERCAT DE LA BOQUERIA

Ja fa anys que el mercat de La Boqueria s'ha convertit en una atracció turística de Barcelona. Passejar i comprar en aquest mercat és un plaer pels sentits. Barreja de colors, olors, productes autòctons i de fora, turistes barrejats amb compradors habituals, els crits de les peixeteres, les fruites tallades i els sucs, els bolets i en fi, tot el menjar que us podeu imaginar ho trobareu a La Boqueria.
-
FOTOS DE LA PASSEJADA PER LA BOQUERIA
-




2 comentaris:

Adolf ha dit...

Hem d'estar contents del model i del teixit de comerç que tenim a Catalunya, no podem de cap manera deixar predre'l en favor de les grans empreses de supermercats.
La gran oferta i la gran varietat d'aliments que trobem en aquest mercat i en qualsevol de la Mediterrània és dificil de trobar en un altra país desenvolupat. També hem d'estar-hi satifets.
La Boqueria però, s'ha convertit en un souvenir turístic de masses per deixar de ser un mercat de serveis, cal tornar a humanitzar aquest espai.

J.Belzunce ha dit...

Totalment d'acord Adolf, però molt em temo, que "la pela és la pela". Tal i com está la situació, la gent no está per romanticismes.
I hores d'ara, els turistes deixan motls calés, això l'Ajuntament de Barcelona tindría que fer un cambi radical en les políticas dels Mercats Municipals a Barcelona. Honestament crec, que ara no está per aquest feina.

Salutacions.

Jordi